NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA LIVERPOOL: Bez tri ključna igrača protiv Crystal Palacea ovog...

VELIKI PROBLEMI ZA LIVERPOOL: Bez tri ključna igrača protiv Crystal Palacea ovog vikenda!

Liverpool se ovog vikenda vraća u akciju dok se u subotu poslijepodne spremaju za put u Park Selhurst, gdje će se suočiti sa Crystal Palaceom.

Bez tri ključna

Liverpool je naravno ogroman favorit za pobjedu sa koeficijentom 1.45 u bet365 kladionici!


Divovi sa Anfielda se vraćaju sa međunarodne pauze sa osam bodova prednosti na vrhu tabele Premier lige, nakon njihove velike pobjede nad glavnim suparnikom za naslov Manchester Cityjem prije gotovo dva tjedna.

Oni su stvorili određenu udaljenost od ostatka tabele u ovom trenutku i Klopp će naravno željeti da se njihovi pozitivni rezultati nastave u narednom periodu.

Crystal Palace nije u sjajnoj formi, jer su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica u ligi, ali mogu biti neugodni na svom terenu i Liverpool će morati da bude u svom najboljem raspoloženju kako bi ostvario sva tri boda u ovom susretu.

No, čini se da će taj zadatak biti otežan, jer se očekuje da će Mohamed Salah, Andy Robertson i Joel Matip propustiti utakmicu zbog ozljede.

Salah i Robertson imaju problema sa gležnjem, dok je Matip posljednjih tjedana van terena zbog problema sa koljenom, a na temelju ovog izvješća ne zvuči kao da će ovaj trojac igrati u ovom susretu protiv Orlova.

No, ima i dobrih vijesti u istom izvještaju, gdje se napominje da se Jordan Henderson i Joe Gomez vjerojatno vraćaju na vrijeme, dok se Xherdan Shaqiri vraća na trening.

Kao što se vidi na objavi ispod, Dominic King iz Daily Maila, inzistira na tome da još nije donesena odluka o tome hoće li ovog vikenda Liverpool igrati bez ovog trojca ili ne, tako da želimo upozoriti sve one koji se klade na ovaj susret da budete oprezni sa ulozi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!