NaslovnicaVijestiVeliki promašaj Benfice koji će ih skupo koštati: Zbog Luke Jovića se...

Veliki promašaj Benfice koji će ih skupo koštati: Zbog Luke Jovića se u Lisabonu “tuku u glavu”

Eintracht iz Frankfurta danas je službeno iskoristio pravo otkupa za srpsku zvijezdu Luku Jovića, koji ga je, prema njegovoj trenutnoj tržišnoj cijeni, kupio za zaista smiješan iznos.

Njemački Eintracht iz Frankfurta danas je objavio da je iskoristio pravo na otkup ugovora u ugovoru izvrsnog srpskog napadača Luke Jovića, koji je sada i službeno član njemačkog kluba. Prije nego što je kupljen ugovor, Jović je nastupao za Eintracht kao posuđen igrač Benfice, a posao s Jovićem zasigurno će zauzeti posebno mjesto u povijesti kluba iz financijske prijestolnice Europe, budući da Nijemci prave ogroman profit sa njim.

Antonio Conte se vraća na “mjesto zločina”: Da li će Italijan ponovo sjesti na klupu Juventusa?!

Eintracht je plaćao 200.000 eura po sezoni za posudbu Benfici, ali ga je na kraju kupio za samo 7 milijuna eura, što je manje za sedam puta ili osam puta od njegove trenutne tržišne vrijednosti. Jović je potpisao ugovor s Eintrachtom do 2023. godine, bez obzira na danas potpisani ugovor, veliko je pitanje hoće li njemački klub moći zadržati 21-godišnjaka u svojim redovima,  kjer ga u svojim redovima želi kompletna evropska krema na čelu sa Realom iz Madrida i Bayern Münchenom.

“Lukin napredak je bio izvanredan. Nikad nismo sumnjali da ga želimo zadržati trajno u klubu, on je poseban igrač”, rekao je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic.

Jović je u ovoj sezoni postigao 25 ​​golova u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!