NaslovnicaVijestiVELIKI ŠOK ZA ENGLEZE I STERLINGA! "Zbog straha ne smijem napustiti svoju...

VELIKI ŠOK ZA ENGLEZE I STERLINGA! “Zbog straha ne smijem napustiti svoju kuću”: O čemu se RADI?!

Mlada engleska zvijezda Raheem Sterling priznaje da zbog negativnog publiciteta koji je dobio u posljednje dvije godine, nije se usudio napuštati kuću kako u zadnje vrijeme tako i pred ovogodišnji Mundijal.

ŠOK ZA ENGLEZE

Engleska zvijezda Raheem Sterling nedavno našao na udaru medija zbog sporne tetovaže na desnoj nozi, gdje ima tetoviranu automatsku pušku. Sterling se branio govoreći da ga tetovaža podsjeća na smrt njegova oca, koji je upucan iz pištolja i umro kad je Sterling imao dvije godine. To nije mnogo smanjilo pritisak na njega, jer sve od odlazka iz Liverpoola nalazi se na meti engleskih tabloida. Sterling je priznao da mu je stalna kritika donijela mnogo neprijatnosti.

>> U KOJIM ZEMLJAMA SU NAJVIŠE OPSJEDNUTI NOGOMETOM?! Brazilci tek na 13. mjestu prva pozicija će vas ŠOKIRATI!

„Sjećam se mog prvog nastupa na Europskom prvenstvu gdje mislim da sam igrao dobro. Nekoliko puta sam predriblao svoje protivnike, poslao neke dobre ubačke, a onda su me mediji potpuno rastrgali. Sad, cijelo vrijeme razmišljam na ovaj način: “Ako napustim večeras kuću dogoditi će se nešto loše. Ako idem van večeras, nešto loše će se dogoditi. Ne mogu to izbaciti iz glave”  rekao je Sterling, a priznao je da mu je u teškim vremenima podrška njegove majke Nadin značila mnogo.

[su_bonus]

„Bez obzira što se dogodi, moja majka je uvijek bila na telefonu. Ona je mnogo jača od mene. On mi kaže kako ću riješiti problem tako što ne obraćam pažnju, ali bilo je slučajeva kad je i ona bila pred lomom živaca. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!