NaslovnicaVijestiVeliki transfer promašaj: Znate li koliko je puta Eden Hazard igrao u...

Veliki transfer promašaj: Znate li koliko je puta Eden Hazard igrao u prethodnih deset El Clasica?

Eden Hazard stigao je u Real Madrid u ljeto 2019. kao veliko pojačanje iz Chelseaja za 115 milijuna eura i Kraljevski klub se nadao da će Hazard nastaviti slijediti stope Cristiana Ronalda.

Hazard je postao najskuplji igrač u Realovoj povijesti, skuplji čak i od Ronalda i Garetha Balea, a od njega se očekivalo da bude zalog za trofeje i rješavanje najvažnije utakmice za Kraljevski klub – El Clasica protiv Barcelone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, Hazard se potpuno pokazao kao transfer promašaj, ne bi bilo pogrešno tvrditi da je najveći u povijesti Reala. Zbog čestih ozljeda i nespremnosti odigrao je samo 73 utakmice za Real u gotovo četiri godine, a statistika mu je posebno poražavajuća kada su u pitanju utakmice s Barcelonom.

Sinoć je bio deseti El Clasico otkako je Hazard postao igrač Reala, a deseti put u njemu nije odigrao ni minute. Hazard je sinoćnju utakmicu i poraz Reala od Barcelone odgledao s klupe.

Od deset El Clasica, njih šest je gledao s klupe za rezervne igrače, dok četiri puta nije bio ni na klupi zbog ozljeda. Hazard je dva puta u karijeri igrao protiv Barcelone, ali oba puta kao igrač Chelseaja.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!