NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Tottenham: Trebali potpisati zvijezdu koja zarađuje 500.000 funti tjedno...

Veliki udarac za Tottenham: Trebali potpisati zvijezdu koja zarađuje 500.000 funti tjedno – ali sve je propalo u posljednji trenutak!

Menadžer Real Madrid Zinedine Zidane i agent Gareth Balea Jonathan Barnett su odbacili mogućnost prelaska zvijezde Velsa natrag u Tottenham.

Veliki udarac

Prema pisanju The Timesa, uzbuđenje se povećavalo za Tottenham, jer se tvrdilo da je predsjedavajući Daniel Levy otputovao u španjolsku prijestolnicu radi razgovora sa predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom oko mogućeg dogovora za Balea.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Dodaje se da je u četvrtak navečer navodno bio napravljen proboj u ovom transferu, te je Tottenham imao puno samopouzdanje da će biti sve završeno na vrijeme, no to se vjerojatno neće dogoditi, jer naizgled nikada nije postignut dogovor o tome tko će se pozabaviti ogromnom plaćom Velšanina koja iznosi 500.000 funti tjedno.

Iako je ostalo još malo vremena prije kraja prijelaznog roka, Sky Sports je izvijestio kako su Zidane i Barnett sada odbacili ideju da se Bale ovog tjedna vrati u sjeverni London.

“Gareth je ovdje s nama, a računam na njega. Ne razmišljam o toj mogućnosti “, rekao je Zidane novinarima.

U međuvremenu, Barnetta citira: “Neću komentirati izmišljene priče.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!