NaslovnicaVijestiVeznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Veznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Vezni igrač AC Milana Jose Sosa danas je stigao u Tursku, gdje će proći ljekarski pregled a zatim i potpisati za superligaša Trabzonspor.

Veznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Njegov odlazak je posljedica uzbudljivog prelaznog roka Rossonera, koji su na njegovoj poziciji doveli pojačanja kao što su Lucas Biglia, Franck Kessie i Hakan Cahlanoglu, te je 32-godišnji Argentinac odlučio napustiti San Siro.

Uprkos tome što je bio povezivan sa povratkom u domovinu, odnosno u Bocu Juniors, bivši igrač Bešiktaša se ipak vraća u Tursku gdje će potpisati za klub iz Trabzona.

Sosa je u Milan stigao prošlog ljeta za 7,5 miliona eura, te je u protekloj sezoni odigrao 18 utakmica u Seriji A, od kojih je u samo njih četiri odigrao svih 90 minuta, a kreirao je ukupno 23 prilike za sebe i bivše suigrače.

Međutim, ove sezone još uvijek nije skupio nijedan nastup, što je bilo i za očekivati, te se odlučio na povratak u Tursku gdje će imati veću minutažu.

[su_american_football_koef]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!