NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristiano Ronaldo izveo jedan od najgorih slobodnjaka u karijeri!

(VIDEO) Cristiano Ronaldo izveo jedan od najgorih slobodnjaka u karijeri!

Cristiano Ronaldo je sinoć izveo jedan od svojih najgorih slobodnih udaraca tijekom Juventusove pobjede nad Bolognom u Seriji A.

Cristiano Ronaldo izveo

Talijanski velikani igrali su svoju prvu ligašku utakmicu od ponovnog pokretanja sezone u ponedjeljak, a Ronaldo se htio dokazati.

Ronaldo nije postigao gol iz slobodnog udarca na klupskoj razini od 2017. godine, ali je okušao svoju sreću protiv vratara Bologne LUkasza Skorupskog.

Međutim, šut 35-godišnjaka je otišao preko gola, a neki kažu da lopta još uvijek putuje.

Ronaldo se upak uspio izboriti za gol, postižući ga sa bijele točke u pobjedi od 0-2 protiv domaćina Bologne.

Juventusovi navijači će biti sretni zbog Ronalda, jer je već promašio jedan penal od ponovnog početka nogometa protiv AC Milana u polufinalu Kupa Italije.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!