NaslovnicaVijesti(VIDEO) Darwin Nunez oduševio navijače Liverpoola, pokazao zašto vrijedi 100 milijuna eura

(VIDEO) Darwin Nunez oduševio navijače Liverpoola, pokazao zašto vrijedi 100 milijuna eura

Momčad Liverpoola sinoć je u prijateljskoj utakmici svladala Leipzig 5:0, a posebno je briljirao novi napadač Redsa iz Urugvaja Darwin Nunez koji je postigao četiri pogotka.

Liverpool je nakon prvih 45 minuta vodio 1:0, a jedini pogodak za Redse u prvom dijelu postigao je Salah u osmoj minuti nakon asistencije Firmina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon samo tri minute na terenu u drugom dijelu, točnije u 48. minuti, Nunez postiže prvi pogodak za Liverpool i zabija za 2:0, a tri minute kasnije nakon asistencije Arnolda zabija za 3.0.

Uslijedilo je nešto mirnije razdoblje igre u kojem je Liverpool kontrolirao prednost, a potom je Nunez do kraja utakmice postigao još dva pogotka. Prvo je zabio u 68. minuti nakon asistencije Elliotta, da bi u 90. minuti četvrtim golom postavio konačnih 5:0.

Nepotrebno je reći da je Nunez izazvao lavinu komentara oduševljenih navijača Liverpoola, a neki su ga navijači usporedili s legendom kluba Fernandom Torresom.

Govoreći nakon pobjede nad Leipzigom od 5-0, Klopp je izjavio: “Nunez je drugačiji napadač od onoga što imamo ili što smo imali, ali je stvarno dobar.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!