NaslovnicaVijestiVideo Darwina Nuneza na treningu Liverpoola izazvao burne reakcije

Video Darwina Nuneza na treningu Liverpoola izazvao burne reakcije

Darwin Nunez igra promjenjivo otkako je ljetos iz Benfice prešao u Liverpool u transferu vrijednom 100 milijuna eura, a današnji potez na treningu izazvao je burne reakcije.

ESPN je na svom Twitter profilu objavio video gdje Nunez na treningu Liverpoola katastrofalno promašuje udarac koji je trebao ići prema golu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako se često događaju situacije da nogometašu lopta prijeđe preko noge, ovaj slučaj izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama. U nekoliko objava navijači Liverpoola smatraju da je Benfica “prevarila” njihov klub.

“Uvijek branim Nuneza, ali sada mi je teško stalno smišljati isprike”, napisao je jedan od obožavatelja.

Navijači Manchester Cityja kao da su jedva čekali ovu situaciju, podsjetivši da su Nuneza uspoređivali s njihovim napadačem Erlingom Haalandom.

“Navijači Liverpoola trebali bi se ispričati što su usporedili tipa koji puca na gol i pogađa korner zastavicu s Haalandom”, napisao je jedan navijač.

Drugi je komentirao: “Kako je Benfica gadno prevarila Liverpool.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!