NaslovnicaVijestiVIDEO: Doveo majku na debi, ušao u igru i nakon 20 sekundi...

VIDEO: Doveo majku na debi, ušao u igru i nakon 20 sekundi ostavio je u nevjerici

Japanski nogometaš Shoya Nakajima postao je hit na internetu nakon što je u debiju za turski Antalyaspor dobio crveni karton nakon samo 20 sekundi igre.

Vjerojatno ne bi bilo tako zanimljivo da na tribinama nije bila njegova majka i članovi obitelji koji su prevalili više od 9 tisuća kilometara kako bi ga vidjeli na utakmici, a umjesto toga dočekalo ih je veliko razočaranje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakajima je ušao na teren u 59. minuti, no samo 20 sekundi kasnije napravio je prekršaj zbog kojeg je dobio žuti karton. No, nakon pregleda VAR-a, sudac je promijenio odluku i poslao ga u svlačionicu.

U tom trenutku kamere su pokazale njegovu obitelj na tribinama, a šokirana majka nije mogla vjerovati te je počela plakati. Video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama i zabilježio milijunske preglede.

Nakajima je 28-godišnji japanski reprezentativac koji je u 19 nastupa za reprezentaciju postigao pet golova. Prije nekoliko godina predviđali su mu uspješniju karijeru. U zimu 2019. katarski Al-Duhail za njega je Portimonenseu platio 35 milijuna eura, a pola godine kasnije za 12 milijuna prešao je u Porto s kojim je prošle godine osvojio duplu krunu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!