NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo što je Azpilicueta rekao Abramoviću nakon osvajanja Lige prvaka!

(VIDEO) Evo što je Azpilicueta rekao Abramoviću nakon osvajanja Lige prvaka!

Kapetan Chelseaja Cesar Azpilicueta i vlasnik kluba Roman Abramović podijelili su dirljiv razgovor nakon osvajanja Lige prvaka.

Evo što je Azpilicueta

Kai Havertz je postigao jedini gol na utakmici koji je osigurao drugi naslov Chelseaja u Ligi prvaka pod vodstvom Romana Abramovića.

Ruski milijarder slavio je sa igračima nakon završetka utakmice dok je uživao u otmjenom zagrljaju sa španjolskim braničem.

Azpilicueta je rekao Abramoviću: “Ne znam gdje je trofej, ali donijet ću ga jer je vaš.”

Azpilicueta je na Stamford Bridgeu od 2012. godine i nakon osvajanja svog prvog naslova u Ligi prvaka, cilja novi trofej pred novu sezonu.

Rekao je: “Kad igrate za klub poput Chelseaja, uvijek razmišljate o budućnosti.”

“To je gotovo, vrlo smo sretni, slavit ćemo, ponovno smo prvaci Europe nakon devet godina, drugi put u našoj povijesti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!