NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jose Mourinho koristio lažnu statistiku kako bi pokušao obraniti Harryja Kanea!

(VIDEO) Jose Mourinho koristio lažnu statistiku kako bi pokušao obraniti Harryja Kanea!

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho pokušao je obraniti nedostatak golova Harryja Kanea pod njegovim vodstvom. Međutim, Mourinho ga je pokušao usporediti sa svojim bivšim napadačima u kojima je Mourinho skupio neke golove.

Jose Mourinho koristio

Jose Morinho je tijkom godina poznat po svojim ‘ludim’ novinarskim konferencijama. Zloglasne konferencije uključuju:

Kako suci imaju plan protiv Chelseaja 2014. godine, konferenciju o ‘nogometnom nasljeđu’ na kojoj je izrekao nedavnu pobijest Manchester Uniteda nakon što ih je vodio do sramotnog poraza od Seville u osmini finala Lige prvaka ili kako zaslužuje poštovanje nakon što je osvojio Premier ligu određen broj puta koji vam neće dopustiti da zaboravite.

Međutim, njegova najnovija konferencija nije bila tako eksplozivna kao ostale, koliko je vjerojatno pretjerivao sa statistikom.

Nekada poznati ‘Special One’ je bio pod pritiskom od Sky Sportsa, gdje je Paul Merson rekao kako on navodno ometa Kanea. Kane je postigao sedam golova u 11 utakmica pod vodstvom MOurinha, ali njegov nedavni nastup protiv Manchester Uniteda je pokazao da bi Kane mogao krenuti putem koji su prošli neki Mourinhovi stari napadači.

Mourinho je odgovorio Mersonu rekavši da zna igrati sa napadačima. Točnije, iznio je statistiku za svoje stare napadače, poput Didiera Drogbe, Cristiana Ronalda, Karima Benzeme, Diega Milita i Zlatana Ibrahimovića.

Međuti, neki brojevi su bili pogrešni.

Aktualni menadžer Tottenhama rekao je da je u četiri sezone koje je proveo sa Drogbom, napadač postigao 186 golova. Ako stvarno pogledamo broj golova Drogbe na svim natjecanjima u profesionalnim utakmicama, Didier je tijekom svoje karijere u Chelseaju postigao samo 164 gola. I šaljivo, samo 73 od tih golova bilo je pod vodstvom Mourinha.

Što znači da je Mourinho dodao 113 golova Drogbi pod njegovim vodsvom. Možda je on uključio i golove sa treninga.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!