NaslovnicaVijesti Liverpool završio svoj prvi transfer: Takumi Minamino potpisao za Redse!

[VIDEO] Liverpool završio svoj prvi transfer: Takumi Minamino potpisao za Redse!

Liverpool je službeno objavio završeni transfer Takumi Minaminoa iz Red Bull Salzburga.

Pogledajte videozapis u nastavku kako Redsi službeno završavaju transfer pokazujući Minaminoa kako pozira u bojama svog novog kluba.

Japanski internacionalac će na Anfieldu nositi dres sa brojem 18 i izgleda uzbudljiv novi dodatak momčadi Jurgena Kloppa za drugu polovicu sezone.

Ranije izvješće Independenta sugeriralo je kako je ovaj transfer gotovo završen, a Minamino je prošao liječničke preglede sa Liverpoolom.

Dugo se nagađalo da je prelazak 24-godišnjaka u LFC bio na kartama, a Daily Mirror je nedavno tvrdio da će se vjerovatno pridružiti 1. siječnja i debitirati protiv Evertona u okršaju FA Cupa 5. siječnja.

Pa, navijači Liverpoola sada mogu proslaviti postignuti dogovor i nadaju se da to može dodatno povećati njihove šanse od siječnja pa nadalje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!