NaslovnicaVijesti(VIDEO) Najgora VAR odluka svih vremena: Marko Arnautović nije mogao da vjeruje!

(VIDEO) Najgora VAR odluka svih vremena: Marko Arnautović nije mogao da vjeruje!

Najgora VAR odluka svih vremena upravo se dogodila u kineskoj Super ligi, gdje su igrali Shanghai SIPG i Shijiazhuanga Ever Bright.

Najgora VAR odluka

U 28. minuti igre. bivši napadač West Hama i Stoke Cityja, Marko Arnautović postigao je vrlo lijep pogodak ili je barem tako mislio – s obzirom da je VAR poništio gol na bezobrazan način.

Austrijanac nije bio u ofsajdu što je očigledno – a ipak je njegov gol bizarno onemogućen. Da li je moguće da se ovakve stvari dešavaju čak i kada imamo toliko kamera na utakmicama?

Shanghai SIPG sljedeći susret igra protiv Beijinga Guoana na neutralnom terenu u šestom kolu gdje nema favorita sa koeficijentom od 2.60 na pobjedu oba tima u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!