NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon remija sa Unitedom, Thomasu Tuchelu postavili najgluplje pitanje ikada!

(VIDEO) Nakon remija sa Unitedom, Thomasu Tuchelu postavili najgluplje pitanje ikada!

Thomasu Tuchelu je postavljeno najgluplje pitanje ikad nakon remija Chelseaja s Manchester Unitedom (1-1). Tuchela je novinar Sky Sportsa, Patrick Davidson, pitao da li je imao osjećaj da igra protiv Ralfa Rangnicka, iako on nije bio još službeno potvrđen kao privremeni menadžer Uniteda.

Kratko, premda neugodno pitanje prekinuo je Tuchel sa jednostavnim odgovorom: “Ne.”

Ralf Rangnick je tek danas imenovan kao privremeni menadžer Crvenih đavola, ali nije jasno zašto je novinar mislio da je to pitanje uopšte bitno za Thomasa Tuchela. Pogledajte reakciju Tuchela na videu ispod.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!