NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon što je ismijavao koronavirus, Delle Alli se suočava sa optužbama...

(VIDEO) Nakon što je ismijavao koronavirus, Delle Alli se suočava sa optužbama engleskog nogometnog saveza!

Zvijezda Tottenhama Delle Alli bi navodno mogao biti kažnjen od FA-e zbog videozapisa kojeg je objavio na društvenim mrežama u kojem se ruga kineskom narodu zbog korona virusa.

Delle Alli se suočava

Kao što se vidi u videu ispod, 23-godišnjak je objavio video na svom Snapchat računu i rugao se slučajnom Azijcu i sugerirao je da bi on mogao širiti virus iz Kine i odnijeti stotine života.

Kasnije je objavio još jedan video u kojem se ispričao zbog svojih postupaka, jer je inzistirao da je odmah shvatio da nije smiješno i iznevjerio je sebe i klub.

To možda nije kraj, jer izvješće navodi da se engleski internacionalac možda suočava sa optužbama FA-e, jer u konačnici to nije nešto što bi htjeli vidjeti od igrača koji predstavlja ligu i nacionalni tim.

Vrijeme će pokazati hoće li prvo optužba biti službeno potvrđena i hoće li se Alli žaliti protiv toga, ali njegov video sa isprikom jasno je pokazao trenutno kajanje zbog svojih postuapaka, pa će možda FA biti ovom prilikom popustljiva.

Međutim, ako žele istaknuti da igrači budu odgovorniji na društvenim medijima, još bi mogli poduzeti daljnje korake, jer u gornjem izvješću je napomenuto da je proces podizanja optužnice započeo nakon što su od Allija zatražili njegova opažanja o tom pitanju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!