NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Mourinha nakon što ga je asistent napomenuo da Sterling...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Mourinha nakon što ga je asistent napomenuo da Sterling već ima jedan žuti karton!

Jose Mourinho je bio zaista fenomenalan u pobjedi Tottenhama protiv Manchester Cityja u nedelju.

Neprocjenjiva reakcija Mourinha

Portugalac je ostvario još jednu pobjedu nad svojim starim neprijateljem Pep Guardiolom, ali to nije bilo baš tako lako.

Pogledajte ispod kako Mourinho i njegov pomoćnik reaguju na simuliranje Raheem Sterlinga, koji je već imao žuti karton, međutim, evo kako je to izgledalo kada je pomoćnik napomenuo portugalskog stručnjaka da Englez već ima žuti karton.

Kao što sve vidi u gornjem videu, Mourinho je iz smirenog stanja, prešao u vatreno stanje u roku od deset sekundi, te je odmah krenuo na sudije.

Sterling je ostao na terenu, ali na kraju to nije bilo važno, jer je Tottenham ostvario pobjedu od 2-0 zahvaljujući golovima Steven Berwijna i Son Heung-mina. Zaista fenomenalni Jose Mourinho. Još jednom nas je podsjetio zašto ga volimo gledati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!