NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nitko ne može da vjeruje što je Haris Seferović promašio u...

(VIDEO) Nitko ne može da vjeruje što je Haris Seferović promašio u 93. minuti za pobjedu protiv Barcelone!

U svojih 30 godina kao trener, menadžer Benfice Jorge Jesus kaže da “nikad” nije vidio ništa poput tog promašaja Harisa Seferovića u susretu protiv Barcelone u Ligi prvaka.

Portugalci su imali ogromnu priliku za pobjedu i pomak iznad momčadi Xavija Hernandeza u skupini E uoči posljednjeg meča Lige prvaka kada su promašili 100% šansu u 93 minuti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci, šef Benfice Jesus pada na koljena u nevjerici. “Na kraju nije bilo čak ni vratara na golu za našu posljednju priliku”, rekao je 67-godišnjak za Eleven Sports nakon utakmice.

“Trener sam 30 godina i nikada u životu nisam vidio nešto slično, ali nažalost to se dogodilo meni i Benfici.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!