NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nova zvijezda Chelseaja izvela jedan od najgorih jedanaesteraca

(VIDEO) Nova zvijezda Chelseaja izvela jedan od najgorih jedanaesteraca

Nova zvijezda Chelseaja Conor Gallagher izveo je jedan od najgorih jedanaesteraca koje smo vidjeli. U utakmici protiv Charlottea bio je propisno obrukan.

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Crystal Palaceu, gdje je fantastičnim igrama zaslužio status engleskog reprezentativca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naravno, Chelsea ga je odmah vratio s posudbe i stavio u prvi plan, a očekivanja od njega su ogromna. Ipak, on će htjeti što prije zaboraviti utakmicu odigranu sinoć.

Chelsea je poveo u prijateljskoj utakmici u Sjevernoj Karolini protiv Charlottea golom Christiana Pulisica, no domaći su izjednačili iz jedanaesterca preko Daniela Riosa.

Uslijedila je serija jedanaesteraca koja je odlučila pobjednika, a tu se bolje snašao tim Charlottea koji je slavio zahvaljujući sramotno izvedenom “panenkom” Conora Gallaghera.

Mlada zvijezda Chelseaja pokušala je ismijati vratara američke momčadi, no na kraju su se njemu smijali. Niti je vratar pao na loptu, niti je veznjak engleske reprezentacije uspio učiniti što je htio, pa su gledatelji nakon ovog poteza ostali u čudu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!