NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Dimitri Payet sa jednim potezom uništio Lionela Messija!

(VIDEO) Pogledajte kako je Dimitri Payet sa jednim potezom uništio Lionela Messija!

Lionel Messi je uništio čitav niz igrača u svojoj karijeri, ali sinoć je to Dimitri Payet uradio njemu. U sudijskoj nadoknadi remija bez golova protiv Marseillea na Velodromu, Dimitri Payer je uništio Messija sa jednim potezom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dimitri Payet je dobro raspoložen ove sezone, nakon što je postigao pet i asistirao za četiri gola do sada.

Nije bio u mogućnosti da napravi razliku u najnovijem ‘Le Classiqueu’, u kojem je PSG-ov Achraf Hakimi isključen zbog profesionalnog prekršaja nad Cengiz Underom u drugom poluvremenu.

Messi, koji još uvijek nije postigao gol u Ligue 1 za svoj novi klub, bio je umiješan u bizaran incident u drugom poluvremenu, gdje ga je proganjao navijač koji je upao na teren.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!