NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Messi pokušava driblati igrače Club Bruggea dok njegovi suigrači...

(VIDEO) Pogledajte kako Messi pokušava driblati igrače Club Bruggea dok njegovi suigrači stoje po strani i nijemo gledaju!

Prvi start Lionela Messija u PSG-u završio je remijem protiv Club Bruggea (1-1), a snimci su dokazali kako su ga njegovi novi suigrači iznevjerili.

Pogledajte kako Messi

Šestostruki osvajač Zlatne lopte nije mogao dovesti PSG-a do pobjeda u prvoj utakmici u skupini A u Ligi prvaka u srijedu navečer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Imao je mirnu noć prema svojim visokim standardima i neki misle da su točno utvrdili zašto je to tako.

@MessiMX30i je podijelio snimku Messija koji pokušava driblati čvrstu obranu Bruggea, a da mu nitko od suigrača ne pomaže.

Messi se pokušava provući kroz igrače Club Bruggea, dok kolege iz PSG-a stoje i gledaju što radi. To je prisililo Messija da prestane napadati i vrati loptu suigračima koji stoje iza njega.

Izgledalo je slično kao Messijevo vrijeme u Barceloni kada je postao jedini napadač u kojeg su se uzdali.

Navijači su izrazili svoju zabrinutost i misle da bi PSG mogao biti pogrešan tim za Messija, unatoč tome što je prošlo samo mjesec dana otkako se pridružio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!