NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte reakciju Darwina Nuneza na Carvalhov pogodak

(VIDEO) Pogledajte reakciju Darwina Nuneza na Carvalhov pogodak

Slavlje Darwina Nuneza nakon pobjedničkog pogotka Fabia Carvalha u srijedu navečer pokazalo je da se već snašao u životu u Engleskoj.

Liverpool je na nevjerojatan način izborio pobjedu nad Newcastleom u 5. kolu engleske Premier lige! Redsi su slavili s 2:1. Činilo se da će Redsi razočarati svoje navijače jer je u 98. minuti bilo 1-1, a onda je Fabio Carvalho zabio za erupciju oduševljenja na Anfieldu!

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pobjednički pogodak izazvao je veliko oduševljenje, kao i završni zvižduk, a očito je klupa Redsa bila apsolutno oduševljena Carvalhom.

Nunez je bio jedan od onih koji su gledali sa strane, zbog suspenzije, a primijećen je kako govori “Je*i se!” u oduševljenju.

Nunez je propustio utakmicu zbog crvenog kartona u utakmici protiv Crystal Palacea. Navijači se nadaju da će Urugvajac moći koristiti istu količinu energije kada se vrati, ali na mnogo pozitivniji način.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!