NaslovnicaVijesti PSG UKLONIO SVE ŠTO SE TIČE NEYMARA, KAO DA NIKADA NIJE...

[VIDEO] PSG UKLONIO SVE ŠTO SE TIČE NEYMARA, KAO DA NIKADA NIJE NI BIO TU: Ovo je znak da Brazilac odlazi!

Čini se da je Neymar bliži odlasku iz PSG-a nego ikada ranije. Brazilski napadač, koji se francuskoj ekipi pridružio prije dvije godine i oborio svjetski rekord od 200 milijuna funti, jasno je dao PSG-u do znanja da ne želi igrati više za njih.

PSG UKLONIO SVE

PSG je, kako se izvješćuje, također otvoren za prodaju 27-godišnjaka kojeg traži i Real Madrid i njegov bivši klub Barcelona.

Najava Premier League 2019/2020

Čini se da je riješ o utrci sa dva konja za Neymarov potpis, sa igračem koji se želi vratiti u Španjolsku.

Njegova je sklonost ponovnom pridruživanju Barcelone, gdje je proveo četiri sretne sezone igrajući zajedno sa Lionel Messijem i Luisom Suarezom, ali navodno bi razmotrio prelazak na Bernabeu ako katalonski divovi ne budu u mogućnosti postići dogovor sa PSG-om.

Navijači PSG-a jasno su poslali poruku Neymaru tijekom uvodne utakmice kluba u Ligue 1 protiv Nimesa u nedelju.

Ferencvaros – Dinamo Zagreb: Najava uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka!

Navijači su snimljeni kako uzvikuju “Neymar, kučkin sine”, dok su također držali uvredljive transparente – od kojih je jedan jednostavno rekao “Južno Amerikanci od****te.”

Manje od 24 sata kasnije, u ponedjeljak, Neymarovi odvjetnici su primijećeni u uredima na Camp Nou usred silnih špekulacija koje povezuju njihovog klijenta sa povratkom u Barceu.

Španjolskoj štampi je rečeno da odvjetnici nisu bili tamo da bi raspravljali o Neymaru, ali tajming je bio baš pravi.

Ubrzo nakon toga na društvenim mrežama je objavljen video koji pokazuje da su svi tragovi Neymara premješteni iz službene klupske trgovine PSG-a.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!