NaslovnicaVijesti(VIDEO) Skandalozni povici: Navijači Barcelone na proslavi naslova prizivali smrt igraču Reala

(VIDEO) Skandalozni povici: Navijači Barcelone na proslavi naslova prizivali smrt igraču Reala

Navijači Barcelone šokirali su javnost u Španjolskoj skandaloznim povicima upućenim igraču Real Madrida Viniciusu Junioru, tijekom proslave naslova prvaka koji su osvojili u nedjelju.

Barcelona je na gostovanju u gradskom derbiju slavila kod Espanyola s 4:2, čime je četiri kola prije kraja prvenstva i matematički osvojila naslov prvaka Španjolske. Navijači ove momčadi jedva su čekali proslaviti naslov prvaka nakon četiri godine čekanja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Deseci tisuća simpatizera Blaugrane izašli su na ulice kako bi proslavili ovaj veliki uspjeh, a nažalost nisu izostali ni ružni povici.

Masa je u jednom trenutku skandirala “Viniciuse, umri”, što je bila svojevrsna poruka zvijezdi Real Madrida Viniciusu Junioru, čiju su smrt tada prizivali.

Video je ubrzo postao viralan na Twitteru, a mnogi su osudili njihov potez, pa tako i ostali navijači momčadi s Camp Noua.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!