NaslovnicaVijesti(VIDEO) Thibaut Courtois napao FIFA-u i UEFA-u: "Njima je samo novac bitan"

(VIDEO) Thibaut Courtois napao FIFA-u i UEFA-u: “Njima je samo novac bitan”

Thibaut Courtois napao je UEFA-u i FIFA-u u svom intervju nakon poraza protiv Italije, gdje je rekao da im je samo stalo do njihovog džepa.

Thibaut Courtois napao

Belgija je izgubila 2-1 od europskog prvaka, što je rezultat koji je preslikao njihovu igru protiv svjetskih prvaka Francuske u polufinalu nekoliko dana ranije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nico Barella i Domenico Berardi su bili strijelci za Italiju, a Charles De Ketelaere postigao je utješni gol za momčad Roberta Martineza.

Nakon utakmice, vratar Real Madrida Courtois je nazvao utakmicu protiv Italije za treće mjesto besmislenom, dok je žestoko kritizirao FIFA-u i UEFA-u.

Vratar reprezentacije Belgije smatra da su igrači uistinu pijuni u nogometnom stroju, a novac će uvijek imati prioritet nad dobrobiti igrača na travnjaku.

“Ova igra je samo novac i moramo biti iskreni u vezi s tim”, rekao je Courtois za Sky Sports.

“Igramo samo zato što je za UEFA-u to dodatni novac.”

“Pogledajte koliko su obje momčadi promijenile [sastave]. Da su obje momčadi bile u finalu, u finalu bi igrali drugi igrači.

“Ovo samo pokazuje da igramo previše utakmica.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!