NaslovnicaVijesti(VIDEO) Timo Werner nakon utakmice protiv Tottenhama otkrio da prelazi na Anfield?

(VIDEO) Timo Werner nakon utakmice protiv Tottenhama otkrio da prelazi na Anfield?

Teško je pronaći timove koji su bili dominantni i dobri za gledanje poput Liverpoola u posljednjih nekoliko godina, pa je lako shvatiti zašto bi danas većina igrača voljelo da dobije šansu da pređe tamo.

Timo Werner nakon

Prirodno je da igrači u formi budu povezani s najvećim klubovima, a Timo Werner ime je koje se dosljedno spominje u smislu prelaska na Anfield.

Upitali su ga o šansama za prelazak u Liverpool nakon sinoćnje utakmice protiv Tottenhama, a ovaj odgovor će oduđeviti sve navijače:

Zbog toga se pitate gdje bi se on mogao uklopiti, sigurno bi bio slučaj da bi on bio kao zamjena, ako netko ne ode sa Anfielda, ali i sam bi se treba boriti za ulazak u tu momčad.

Napadač Leipziga je netko o kome imamo visoko mišljenje, ali ovo bi mogla biti prijelomna sezona čak i po njegovim standardima. Njegovih 25 golova u svim natjecanjima je već najbolji rekord karijere u sezoni, dok također pokazuje da zna igrati i u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!