NaslovnicaVijesti(VIDEO) Trenutak kada je Mbappe uništio Messija i još dva igrača Barcelone...

(VIDEO) Trenutak kada je Mbappe uništio Messija i još dva igrača Barcelone u tri sekunde!

Kylian Mbappe je sinoć na Nou Campu nemilosrdno uništio Lionela Messija i još dvojicu igrača Barcelone u tri prekrasne sekunde.

Trenutak kada

U svom prvom nastupu protiv Barcelone, 22-godišnjak je postigao zapanjujući hat-trick kada je PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ostvario pobjedu od 1-4.

Bez Neymara i Angela Di Marije, Mbappe je u potpunosti vodio šou. U prvom dijelu je pogodio za izjednačenje, a u drugom je postigao druga dva gola.

Mbappe je postao treći igrač koji je postigao hat-trick u Ligi prvaka protiv Barcelone, ali njegov nastup nije bio samo to.

Svojim je tempom i driblingom terorizirao obranu Barcelone, posebno zahrđalog Gerarda Piquea.

I Messi je osjetio bijes Mbappea izbliza i osobno u drugom dijelu kada je uništio njega i još dva igrača Barcelone, Pedra i Sergija Busquetsa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!