NaslovnicaVijesti(VIDEO) Vlasnik Chelseaja Roman Abramović kupio superjahtu od 505 milijuna eura!

(VIDEO) Vlasnik Chelseaja Roman Abramović kupio superjahtu od 505 milijuna eura!

Superjahta Romana Abramovića vrijedna 430 milijuna funti (505 milijuna eura) prvi je put primijećena na moru i izgleda nevjerojatno.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramović

Vlasnik Chelseaja ima neto vrijednost od 12.1 milijardu funti i bio je osmi na posljednjoj listi najbogatijih ljudi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 54-godišnjak živi luksuznim životom i manje od tjedan dana nakon što je Chelsea najavio transfer i klupski rekord od 97.5 milijuna funti za Romelua Lukakua, nedavno je otkrivena Abramovićeva kupovina jahte.

Joe Pompliano je objavio snimak jahte, pa čak i u isječku od samo 12 sekundi vidite kakva je to ljepota.

Prema Daily Mailu, Solarisova jahta po mjeri ima ukupnu visinu od 140 metara i ima 48 kabina na osam različitih paluba. Ima mjesta za posadu od 60 i 36 gostiju ako Abramović želi pozvati neke svoje prijatelje i obitelj na brod.

Sadrži barem jedan bazen, teretanu, saunu, jacuzzi i spa, klub na otvorenom i heliodrom. Tu je brzi 20 jet-skijeva, dok se priča da će Abramović kupiti i osobnu podmornicu.

Julien Hubert, koji je fotografirao jahtu dronom, rekao je da je to među najvećih 15 jahti koje je u svoje vrijeme vidio kako fotografira plovila.

No, izvanredno, to čak nije ni najveća Abramovičeva jahta. Trenutno se kaže da se nalazi u Hrvatskoj na svom plovilu Eclipse (530 stopa), koje ga je koštalo 500 milijuna funti 2010. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!