NaslovnicaVijestiVidno razočarani navijači: Svojim fudbalerima na trening donijeli deset vreća gnojiva

Vidno razočarani navijači: Svojim fudbalerima na trening donijeli deset vreća gnojiva

Vidno razočarani navijači, svojim fudbalerima na trening donijeli deset vreća gnojiva. Navijači rimskih klubova u posljednje vrijeme sve više vode brigu o prehrani svojih fudbalera.  Nakon što Džeko, Pjanić i društvo od navijača dobili 50 kilograma mrkve uz poruku: “Jedite, zečevi”, njihovi gradski rivali su ovaj put prošli mnogo gore i trening pred meč sa Sampdorijom neće po dobrom pamtiti.

Vidno razočarani navijači

Naime, navijači Lazija su izgubili strpljenje sa ovosezonskim rezultatima i odlučili su ispred ulaza u trening-kamp Formello postaviti nekoliko transparenata uvredljive prirode i pitom istresti deset vreća gnojiva.

“Tjerante nas da se davimo u go**ima, ali prvo ćemo mi vas natjerati da ih pojedete”, pisalo je ispred “poklona” navijača Lazija. Potez navijača nimalo ne čudi, jer Lazio nakon dosadašnjeg dijela prvenstva u italijanskoj Seriji A nalazi tek na 13. poziciji.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Lazio je bio šampion Italije 2 puta (1973/74 i 1999/2000), osvojio je Kup Italije 5 puta i 3 italijanski Super kupa. Na evropskoj sceni, Lazio osvojio je 1 Kup pobjednika kupova (1998/99) i 1 Evropski superkup (1999), te su izgubili finale Kupa UEFA (današnje Evropske lige) protiv Intera u sezoni 1997/98.

Lazio svoje domaće utakmice igra na stadionu Olimpico, kojeg dijele sa gradskim rivalom, A.S. Roma. Kapacitet stadion iznosi 72.000 sjedećih mjesta. U juli 2009. godine objavljeno je da će Lazio graditi novi stadion u predgrađu Rima, čiji bi kapacitet trebao iznositi oko 50.000 i trebao bi biti izgrađen po ugledu na engleske stadione.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!