NaslovnicaVijestiVillas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Villas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Andre Villas-Boas je odbacio mogućnost povratka u Premier ligu, iako bi uskoro mogao napustiti trenersku klupu ruskog Zenita.

Villas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Portugalski stručnjak je imao velike uspjehe vodeći Porto, ali njegovi periodi u kojima je vodio Chelsea i Tottenham nisu bili ni blizu toliko uspješni, nakon čega je stigao u Rusiju i preuzeo Zenit.

Villas-Boas je na klupi ruskog prvaka već skoro dvije godine, a potvrdio je da će napustiti klub kada mu istekne ugovor na kraju ove sezone. I dok on još uvijek nije siguran gdje će trenirati sljedeće sezone, dodao je da nema interesa sa njegove strane za povratak u Englesku.

“Mislim da sam gotov sa treniranjem engleskih klubova”, izjavio je za BT Sport, te dodao: “To nije išlo kako sam očekivao, osim prve godine u Tottenhamu, tako da ću trenirati klubove iz ostalih liga.”

“Ne znam još gdje ću otići, nadam se da će stići dobra ponuda.”

38-godišnjak se jučer vratio u svoju domovinu, jer se njegov tim suočio sa Benficom u osmini finala Lige prvaka, a igrač domaćeg tima je kasnim pogotkom osigurao prednost portugalskom prvaku pred uzvratnu utakmicu.

To je bila Zenitova prva zvanična utakmica u posljednjih deset tjedana, nakon zimske pauze u ruskoj Premier ligi, ali Villas-Boas ne smatra da je njegov tim izgubio zbog “dužeg odmora”.

“Mislim da u ovom porazu nikakvu ulogu nije igrala duža pauza. Taktički i psihički smo bili vrlo dobri i zamalo smo izvukli neriješen rezultat. Da, Benfica je postigla taj gol na kraju, ali pitanje prolaska i dalje ostaje otvoreno. Taj jedan gol im daje samo minimalnu prednost pred uzvrat.”

“Prije te uzvratne utakmice igrat ćemo još dvije utakmice u ruskom prvenstvu. To će nam pomoći da steknemo potreban ritam, a Petrovsky stadion neće biti lako mjesto za naše protivnike.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!