NaslovnicaVijestiVincenzo Montella poslao oproštajnu poruku navijačima Milana

Vincenzo Montella poslao oproštajnu poruku navijačima Milana

Danas je na službenoj stranici AC Milana objavljeno kako Vincenzo Montella više nije trener kluba.

Montella poslao oproštajnu poruku

Rossoneri su pod njegovim vodstvom imali vrlo loš početak sezone, unatoč brojnim pojačanjima koja su stigla proteklog ljeta.

Trenutno se nalaze na razočaravajućem sedmom mjestu u Seriji A sa samo šest ostvarenih pobjeda nakon 14 odigranih kola.

Neriješen rezultat proteklog vikenda protiv Torina (0-0) je bila kap koja je prelila čašu, a najveću kaznu je platio talijanski trener, kojeg će na klupi tima sa San Sira zamijeniti bivši igrač i jedna od najvećih legendi kluba Gennaro Gattuso.

Gattuso je većinu svoje karijere proveo igrajući u dresu Milana, a nakon završetka igračke karijere upustio se u trenerske vode. U maju ove godine je preuzeo kontrolu nad AC Milan Primaverom, omladinskim pogonom Milana, da bi danas konačno dobio priliku trenirati prvi tim.

Montella poslao oproštajnu poruku

Uprkos otkazu i velikom bijesu navijača koji je privukao na sebe, Montella im se na društvenim medijima zahvalio i poželio Gattusu sreću u njegovom novom poslu.

[su_oglas]

 

“Trenirati Milan je bila čast, a još veća čast je bila raditi s tom skupinom igrača.”

“Zahvaljujem se navijačima na njihovoj podršci, Fassoneu i Mirabelliju na prilici, kao i mojoj trenerskoj ekipi koja me je podržavala od prvog dana. Nadam se da će Rino vratiti Milan tamo gdje pripada.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!