NaslovnicaVijestiVJEROVALI ILI NE: Promašili PET šansi za SEDAM sekundi!

VJEROVALI ILI NE: Promašili PET šansi za SEDAM sekundi!

Mislili ste da je nemoguće propustiti pet prilika za gol u samo sedam sekundi?! Vjerovali ili ne, i to je moguće, što su nam dokazali igrači nižerazrednog engleskog kluba.

vjerovali ili ne

Imena klubova kao što su Wingate & Finchley FC i Dulwich Hamlet FC većini ne znače ništa, a ujedno zvuče kao da su izmišljeni za potrebe kultne britanske serije “Mućke”.

Međutim, jedna scena s utakmice između domaćeg kluba Wingate & Finchleyja i gostujećeg Dulwich Hamleta u prvom kolu kup natjecanja FA Trophy postala je viralnom. Domaći igrači su u samo sedam sekundi imali pet šansi za postizanje pogotka!

Neobična scena dogodila se nakon jednog ubačaja iz kuta, a prvi udarac domaćih igrača sjajno je obranio gostujući vratar, da bi nakon toga obrana Dulwich Hamleta zaustavila loptu na samoj liniji gola, nakon čega je vratar ponovno odlično reagirao, a potom su obrambeni igrači u još dva navrata spriječili da domaćin postigne pogodak. Peta intervencija obrambenog igrača bila je u pravom smislu bacanje na glavu!

Čak su i poznate britanske TV postaje BBC i Sky izvijestili o ovoj neobičnoj zgodi pred golom Dulwich Hamleta. Među komentatorima koji su se dobro zabavljali je i Pierre-Emerick Aubameyang, napadač Arsenala, koji u svom komentaru ”plače” od smijeha i nevjerice.

Wingate & Finchley FC inače igra u sedmoj ligi, ali su na koncu ipak do kraja susreta uspjeli loptu ubaciti u protivničku mrežu, i to dva puta, te su se pobjedom od 2:0 plasirali u drugo kolo kupa. Oba ova kluba su iz Londona, pri čemu valja napomenuti da se Dulwich Hamlet FC trenutačno natječe u višem rangu od Wingate & Finchley, odnosno u šestoj ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!