NaslovnicaVijestiVlasnik Chelseaja Todd Boehly predlaže All-Star utakmicu Premier lige: Momčad Sjevera izgleda...

Vlasnik Chelseaja Todd Boehly predlaže All-Star utakmicu Premier lige: Momčad Sjevera izgleda impresivnije

Nakon što je novi vlasnik Chelseaja predložio revolucionarnu All-Star utakmicu engleskog Premiershipa, sve su glasnije priče o odigravanju susreta zvijezda po uzoru na američki sport.

Todd Boehly, koji je navikao na All-Star utakmice u SAD-u gdje je vlasnik klubova u nekoliko različitih sportova, predložio je istu utakmicu u Premier ligi. Najugledniji mediji su potom nastavili priču na tu temu navodeći da nije nemoguće da se takvo nešto dogodi u budućnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sky Sports je već pisao o mogućem susretu Sjevera i Juga, koji bi sigurno izazvao veliku pozornost, a ESPN je otišao korak dalje i napravio dvije momčadi koje bi igrale All-star utakmicu.

Momčadi bi se podijelile geografski, tj. na sjever i jug. Na prvi pogled momčad sjevera, u kojoj su momčadi Manchestera i Liverpoola, izgleda puno impresivnije. Prednost stvaraju igrači Man Cityja i Liverpoola koji godinama dominiraju engleskim nogometom, a jug bi uključio momčadi iz Londona i južne obale.

Sjever: Alisson (Liverpool) – Trippier (Newcastle), Dias (Manchester City), Martinez (Manchester United), CanCelo (Manchester City) – Eriksen (Manchester United), Rodri (Manchester City), De Bruyne (Manchester City) – Salah (Liverpool), Haaland (Manchester City) i Foden (Manchester City).

Jug: Lloris (Tottenham) – James (Chelsea), Romero (Tottenham), Saliba (Arsenal), Zinchenko (Arsenal) – Saka (Arsenal), Kante (Chelsea), Rice (West Ham), Sterling (Chelsea) – Kane ( Tottenham) i Mitrović (Fulham).

Zanimljivo je da na popisu sudionika All-Stara, prema ESPN-u, nema zvijezda poput Cristiana Ronalda, Heung-Min Sona, Trenta Alexander-Arnolda, Virgila Van Dijka i mnogih drugih.

Timovi su potaknuli brojne zanimljive rasprave na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!