NaslovnicaVijestiVLASNIK KLUBA POTVRDIO: Dva nova igrača stižu u Liverpoool!

VLASNIK KLUBA POTVRDIO: Dva nova igrača stižu u Liverpoool!

Liverpool je, kako se izvješćuje, ovog ljeta pratio dva mlada igrača iz Sunderlanda, što je potvrdio i jedan od vlasnika kluba Stewart Donald.

VLASNIK KLUBA POTVRDIO

Šef Sunderlanda nije imenovao dvojicu igrača koji će ići na Anfield, ali je rekao podcastu ‘Roker izvješća’, da bi to moglo dovesti do budućeg odnosa između dvije momčadi s obzirom na transfere i posudbe.

“Naši igrači su praćeni. Postoje dva igrača koja će otići u Liverpool”, rekao je Donald.

“Pokušali smo ih zadržati. Rekli smo roditeljima :”Ako stvarno žečite otići, morate to napisati”, Roditelji su napisali i rekli: “Hvala Sunderlandu, želimo da naši momci odu u Liverpool.”

“Mogli smo to odbiti i učiniti pomalo čudnim, ali onda će oni svakako otići na ljeto.”

Hrvatska – Vels: Najava kvalifikacija za EURO 2020!

“Ili možemo razgovarati sa Liverpool i pokušati dobiti prodaju, koju nam ne moraju dati. Zbog odnosa sa Liverpoolom kojeg imamo, moguće je da će biti i više igrača na transfer ili zajam relaciji. Tako da smo se odlučili za dobar odnos.”

“Pitali smo ih hoće li ostati i rekli su ‘ne’. Tako smo donijeli komercijalnu odluku da pokušamo dobiti što bolji aranžman.”

Sunderland je pretrpio pravi pad u posljednjih nekoliko godina, nakon što je pretrpio mnogo od njihovog ispadanja iz Premier lige 2016/17 godine.

Završili su na dnu te godine i ispali su iz Championshipa i sljedeće sezone ,tako da ima smisla da sada žele da zadrže svoje najbolje mlade igrače.

Liverpool se također čini idealnom destinacijom za mlade igrače u ovom trenutku, sa Jurgen Kloppom koji je dokazao da mladi igrači imaju šanse kao što su Trenet Alexander-Arnold, Joe Gomez i drugi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!