NaslovnicaVijestiVlasnik PAOK-a objasnio zašto je utrčao na teren sa pištoljem

Vlasnik PAOK-a objasnio zašto je utrčao na teren sa pištoljem

Vlasnik solunskog PAOK-a objasnio je zašto je utrčao na teren sa pištoljem u prekinutoj utakmici grčkog prvenstva između PAOK-a i AEK-a u nedjelju.

utrčao na teren sa pištoljem

Kontroverzni vlasnik solunskog PAOK Ivan Savvidis javno se ispričao što je naoružan ušao na teren na utakmici protiv AEK-a i dodao da je to učinio kako bi spriječio ljudske žrtve.

“Cirkus” je počeo u 90. minuti utakmice kada je Fernando Varela doveo PAOK u vodstvo 1:0. Sudac Georgios Kominis je pokazao na centar, ali je nekoliko trenutaka kasnije poništio pogodak zbog navodnog zaleđa, ali ne strijelca Varele nego njegova suigrača Mauricija. Igrači PAOK-a i stručni stožer žestoko su prosvjedovali, a na teren je utrčao i vlasnik kluba Ivan Savvidis koji je za pojasom imao pištolj.

[su_live_koeficijenti]

U njegovoj pratnji bili su i tjelohranitelji, ali i predsjednik kluba, inače bivši slovački sudac Luboš Michel. “Gotovi si,” vikali su Savidis i Michel sucu koji je zbog prijetnji prekinuo utakmicu. Uplašeni igrači AEK-a su pobjegli u svlačionicu, no zanimljivo sudac je naknadno priznao pogodak.

“Želim se ispričati navijačima PAOK-a, svim grčkim navijačima i cijeloj nogometnoj zajednici. Jasno mi je da nisam imao pravo da na takav način uđem na teren, ali moja emotivna reakcija bila je uzrokovana općim negativnim stanjem u grčkom nogometu i potpuno neprihvatljivim dešavanjima u završetku utakmice.

Transfer glasine: PSG dovodi nogometaša Juventusa, katastrofalne vijesti za Paula Pogbu, Timo Werner otkrio planove za nastavak karijere

Neymarov otac dobio zeleno svjetlo: Brazilac želi da se povijesni transfer dogodi prije Svjetskog prvenstva

“Samo sam želio da zaštitim tisuće navijača PAOK-a koji su bili isprovocirani, želio sam da spriječim ljudske žrtve” navodi se u priopćenju koje je objavljeno na klupskom sajtu grčkog kluba.

Ruski biznismen porijeklom iz Gruzije, koga zbog njegovog bogatstva lokalni mediji nazivaju “vlasnikom pola Soluna” kune se da nije želio bilo kakav kontakt s protivničkim igračima i sucima, kao i da nikom nije prijetio.

Nažalost, moja obitelj i ja, zajedno sa mojim kolegama, smo taoci nezdravog nogometnog ambijenta. Borim se i nastaviću se boriti, unatoč stalnim napadima, za zdraviji nogomet i pošteno suđenje u borbi za naslov prvaka Grčke” rekao je Savvidis.

Istodobno, dužnosnici grčke Superlige usprotivili su se odluci grčke Vlade da suspendiraju prvenstvo neodređeno vrijeme.

Suspenzija donosi ništa, osim što uništava sve pozitivno što je učinjeno do sada. Također utječe na opstanak klubova koji ne mogu preživjeti bez natjecanja. Zato tražimo nastavak natjecanja odmah” izjavio je za Reuters predsjednik Superlige Giorgos Stratos nakon sastanka s ministrom kulture i sporta Giorgosom Vasiliadisom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!