NaslovnicaVijestiVRAĆA SE DA POMOGNE BIVŠEM KLUBU? Chelsea spreman poslati rekordnu ponudu za...

VRAĆA SE DA POMOGNE BIVŠEM KLUBU? Chelsea spreman poslati rekordnu ponudu za bivšu zvijezdu!

Engleskim medijima su jučer počele kružiti špekulacije kako čelnici Chelseaja razmišljaju o ponudi za bivšeg napadača Diega Costu, koji se prije točno godinu dana vratio u Atletico Madrid.

Costa bi se mogao vratiti u Chelsea

‘Plavci’ su odlično krenuli u novu sezonu pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija, ali su nakon toga nanizali nekoliko loših rezultata, te trenutno nakon prazničnog perioda zaostaju deset bodova za vodećim Liverpoolom. Od 38 golova koliko su postigli u ligi, Eden Hazard je postigao njih deset, dok Alvaro Morata i Olivier Giroud još uvijek nisu uspjeli pronaći svoju pravu formu. Već duže vrijeme se piše kako je Sarri zatražio dolazak novog napadača, a kao glavne mete se navode Gonzalo Higuain i Karim Benzema.

Ipak, jučer su se pojavile špekulacije kako bi se u klub mogao vratiti bivši napadač Diego Costa. Nema sumnje kako bi navijači Chelseaja bili oduševljeni tim transferom, a isto je predložio i bivši engleski reprezentativac Peter Crouch. On je u svojoj kolumni za Daily Mail napisao: “Chelsea je postigao najmanje golova od svih klubova iz top šest. 38 golova iz 21 utakmice nije dovoljno za borbu za titulu, bez obzira koliko je dobra vaša obrana. Potreban vam je netko tko može postići 30 golova po sezoni, a oni nemaju igrača kao što su Harry Kane, Mo Salah ili Sergio Aguero.”

“Ipak, ne tako davno su ga imali. Diego Costa bi u potpunosti preokrenuo stanje u Chelseaju i, da se ja pitam, oborio bih rekord u transferima da ga dovedem. Možete pričati o Gonzalu Higuainu ili Karimu Benzemi, ali mislim da bi Costa bio taj koji bi ponudio ono što je potrebno Chelseaju. On svoj period na Stamford Bridgeu nije završio na pravi način. Znam da su postojali veliki problemi između njega i Antonija Contea, ali i pored toga čini se kako se uopšte nisu trudili da ga zadrže.”

Costa je u dresu londonskog kluba postigao 59 golova u 120 nastupa, te osvojio dva puta Premier ligu i jednom FA Kup prije povratka u Atletico Madrid u januaru prošle godine za čak 66 miliona eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!