NaslovnicaVijestiVRAĆA SE: Jose Mourinho otkrio koji klub uskoro planira trenirati!

VRAĆA SE: Jose Mourinho otkrio koji klub uskoro planira trenirati!

Jedan od najboljih trenera svijeta, Jose Mourinho, koji je trenutno bez posla, još jednom je nagovijestio kako bi se u skorijoj budućnosti mogao vratiti u La Ligu.

Mourinho želi nazad u La Ligu

Bivši trener Real Madrida je navodno i dalje favorit za preuzimanje klupe svog bivšeg kluba u slučaju da ponovo ode Zinedine Zidane, a Portugalac ne krije želju da se još jednom okuša u Španjolskoj.

Rekao je: “Najvažnija stvar mi je da moj sljedeći mandat bude u elitnom klubu koji ima ambicije koje mi predstavljaju izazov. Jako mi nedostaje trenerski posao, ali neću se vraćati samo da bih radio bilo što. Volim La Ligu i ponos koji osjećam što sam osvojio ovu fantastičnu ligu je ogroman.”

“Možda sam ju napustio prije šest godina, ali vjerujte mi da zbog načina na koji pričam o njoj, ja sam njen ambasador, čak i bez službene titule ambasadora.”

Stvari su se donekle promijenile u vodećim europskim ligama otkako je Mourinho bez posla, a najveća promjena je utjecaj koji ima VAR. O tome je dodao: “Naravno, kao trener ponekad dobijete dobru odluku za vas, a ponekad katastrofalnu. Sviđa mi se suština VAR-a kada je u pitanju smanjenje ljudskih grešaka i svi ćemo se prilagoditi tome, ali nadam se da ćemo i dalje održati sirovo uzbuđenje koje donosi igra. Ranije kada bismo postigli gol gledao bih u suca, a sada gledam u ekran.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!