NaslovnicaVijestiVRAĆA SE U SERIJU A? Mourinho spreman prihvatiti ponudu Rome, ali uz...

VRAĆA SE U SERIJU A? Mourinho spreman prihvatiti ponudu Rome, ali uz jedan uslov!

Prema pisanju talijanskih medija, Jose Mourinho bi se mogao vratiti u Italiju, s obzirom da mu je Roma ponudila trogodišnji ugovor. Football Italia je izvjestila kako čelnici rimske ‘vučice’ čine sve kako bi ga doveli na Olimpico, ali on je navodno postavio jedan bitan uslov prije nego što prihvati ponudu.

Mourinho odlazi u Romu

Navodno, bivši trener Manchester Uniteda, Chelseaja, Real Madrida i Intera će doći u talijansku prijestolnicu ukoliko Roma izbori učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone. Trenutno se nalaze na petom mjestu u Seriji A, i zaostaju samo bod za četveroplasiranom Atalantom četiri kola prije kraja sezone.

Mourinho je bez posla od decembra prošle godine kada je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, a špekulacije o njegovoj budućnosti od tada ne prestaju. U posljednjih nekoliko mjeseci povezivao se sa preuzimanjem nekoliko klubova, a čak su pojedini mediji pisali kako bi mogao preuzeti i Celtic.

Pored toga, i predsjednik Lillea Gerard Lopez priznao je kako je ‘posebni’ prisustvovao jednoj od utakmica francuskog kluba jer je tražio igrače za svoj sljedeći tim. Rekao je: “Samo pogledajte popis klubova koji šalju skaute na naše utakmice. Mi smo najpraćeniji klub u Francuskoj. Jose Mourinho je prijatelj Luisa Camposa, i ponosni smo što gleda naše utakmice.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!