NaslovnicaVijestiVRATIO SE U ITALIJU: Evo gdje Kevin-Prince Boateng nastavlja karijeru!

VRATIO SE U ITALIJU: Evo gdje Kevin-Prince Boateng nastavlja karijeru!

Nakon sjajne sezone u dresu Eintracht Frankfurta, bivši reprezentativac Gane Kevin-Prince Boateng vratio se u Seriju A, gdje je prethodno u karijeri nastupao za AC Milan.

Boateng stigao u Sassuolo

Naime, jučer je i službeno potvrđeno kako je on novi igrač Sassuola, a u klub je stigao besplatno. 31-godišnjak je prošle sezone u ukupno 36 nastupa za njemački klub postigao šest golova i podijelio dvije asistencije. No, sada ga očekuje novi izazov u Italiji, gdje je prethodno u karijeri u dva navrata nastupao za AC Milan.

[su_bet365_100bonus]

Posebno će pamtiti sezonu 2010/11 u kojoj je postao prvak Serije A sa Rossonerima, u čijem dresu je nastupio 114 puta u ukupno pet sezona na San Siru. Sassuolo je tako Boatengov čake deveti klub u karijeri, a prethodno je igrao i za klubove kao što su Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund i Schalke. U službenom izvješću stoji: “Sassuolo objavljuje kako je kompletiran novi transfer. Stigao je Kevin-Prince Boateng iz Eintracht Frankfurta, koji će biti predstavljen u petak.”

[su_vegas]

Novi trener Sassuola Roberto De Zerbi nakon dolaska Boatenga izjavio je kako je on kvalitetan igrač, a dodao je i kako se nada da će Domenico Berardi ostati u klubu: “Berardi je vrlo važan igrač, imao je malo teži period, ali je postigao 31 gol u prve dvije sezone u Seriji A, nitko to nije uspio ranije. Ukoliko ostane, bit ću sretan, jer je teško pronaći igrača poput njega. Ukoliko ima druge planove, onda će klub to riješiti, on je dobar momak. Boateng? On je kvalitetan igrač, a kvalitetni igrači moraju igrati. Poznajem ga dobro, inteligentan je, zreo i snažan, te može igrati nekoliko pozicija.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!