NaslovnicaVijestiWENGER IMA PLAN: Dovodi jednog od najboljih igrača na svijetu?

WENGER IMA PLAN: Dovodi jednog od najboljih igrača na svijetu?

Wenger ima velike planove. Alexandre Lacazette mu želi pomoći da dovede jednog od najboljih igrača na svijetu. Alexandre Lacazette je bio solidan za Arsenal nakon što je prešao iz Lyona za 52 milijuna funti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Wenger ima plan

Devet golova u 24 nastupa u Premier ligi su lijep rekord za nekoga tko se još uvijek prilagođava engleskom nogometu, no može to Francuz i mnogo bolje.

Jedna stvar na koju se Lacazette još uvijek nije navikao jest fizikalnost Premier lige i kako su suci sasvim uredu sa time.

“Još se nisam potpuno prilagodio, postoje stvari koje me i dalje iznenađuju, ali pokušavam se navići”, izjavio je za SFR Sport.

[su_watch_live_football]

“Gledam nekoliko utakmica kako bi razumio engleski nogomet, gledam prilično mnogo utakmica sa Arsenalom i kada se osvrnem i vidim što nisam dobro uradio, pokušavam to ispraviti i naučiti iz toga.”

“Nadam se da će mi olakšati napredak. Odluke o suđenju me i dalje iznenađuju, ponekad mislim da je to malo opasno.”

Sanchez je otišao u Manchester United, a Mkhitaryan je došao i sada će to biti potpuno nova dimenzija u Arsenalu.

Čileanac je napokon napustio klub i Arsenal će biti  u potrazi za zamjenom, jer izgleda da Wenger ne vjeruje u Mkhitaryana dovoljno.

Lacazette je najbolji prijatelj sa Antoine Griezmannom, a u intervjuu za časopis Match of the Day je izjavio da ga želi dovesti u Arsenal.

“Da, Griezmann je moj najbolji prijatelj, mi smo jako dobri prijatelji i mnogo se družimo”, rekao je Lacazette.

“Griezzy i Lacaz su nam nadimci, tako zovemo jedan drugog, a ako me Griezzy posjeti u Londonu, zamolit ću ga da pređe u Arsenal!”

[su_live_koeficijenti]

Zamislite da Lacazetteu ovo nekako uspije. Sumnja sada ponovo nastavlja da okružuje Griezmannovu budućnosti i nema sumnje da bi on bio savršena zamjena za Sancheza.

Nažalost, za Arsenal, napadač u Francuskoj je pod ugovorom sa Atletico Madridom i bio glavni je cilj Manchester Uniteda, no sada je navodno u nekom dogovoru i sa Barcelonom, no vidjet ćemo da li će Wenger uraditi nešto povodom toga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!