NaslovnicaVijestiWerner: Nisam bio siguran u prelazak u Chelseaja nakon ovoga

Werner: Nisam bio siguran u prelazak u Chelseaja nakon ovoga

Timo Werner je ovog ljeta dres RB Leipziga zamijenio Chelseajevim, ali priznao je da u jednom trenutku imao ozbiljnu dilemu u vezi sa selidbom na Stamford Bridge.

Napadač Chelseaja Timo Werner priznaje da je posumnjao u svoju odluku da pređe u zapadni London kada je vidio ubjedljiv poraz Bluesa od Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

Mnogi su željeli Wernera, ali je on na kraju on u lipnju prešao iz Leipziga u Chelsea za 47,5 miliona funti.

Lampardova ekipa završila je kao četvrta u Premier ligi, igrala je finale FA kupa, ali je od Bayerna ispala ukupnim rezultatom 7:1.

“Poraz Chelseaja kod kuće 3:0 od Bayerna nije baš govorio u prilog mom prelasku. Lagao bih ako bih rekao da nije bilo tako i moram da budem otvoren jer sam s Leipzigom uvijek igrao otvorene i neizvijesne utakmice s Bayernom”, kaže 24-godišnji Werner i dodaje:

“Chelsea je pokazao slabe tačke, ali klub je onda radio na dijelovima slagalice kako bi sustigao Bayern. Baš to su uradili”.

Na početku nove sezone Bluesi su u Premier ligi dobili Brighton i izgubili od Liverpoola, a Werner još čeka svoj prvi gol.

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!