NaslovnicaVijestiWILLIAN KONAČNO OTKRIO: Evo zbog čega nije volio Antonija Contea!

WILLIAN KONAČNO OTKRIO: Evo zbog čega nije volio Antonija Contea!

Zvijezda Chelseaja Willian će po svemu sudeći ostati na Stamford Bridgeu, unatoč tome što se dosta u proteklih mjesec dana povezivao sa odlaskom u Barcelonu i Manchester United.

Willian kritikovao Antonija Contea

Brazilski reprezentativac, koji je u londonski klub stigao prije pet godina, posvađao se sa bivšim trenerom Antonijom Conteom krajem prošle sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

“Moja želja je ostati u klubu, osim ako me odluče prodati”, rekao je Willian nakon poraza njegovog tima protiv Manchester Cityja rezultatom 2-0 u nedjelju u okviru FA Community Shielda, te dodao: “Ne znam, ali uvijek sam bio jasan da mi je želja ostati ovdje. Razmišljam o Chelseaju, ali nikad ne znamo što će se dogoditi sutra.”

Ipak, Contea je ranije ovog ljeta zamijenio njegov sunarodnjak i bivši trener Napolija Maurizio Sarri, a Willian je konačno otkrio zbog čega nije volio raditi sa 49-godišnjakom. U intervjuu za brazilski ESPN on je izjavio: “Nadam se da Sarri nije poput Contea. Conte je trener sa kojim mi je bilo jako teško surađivati. Njegova filozofija, njegova logika, sve mi je bilo komplicirano. Nekad sam igrao jako dobro i odlučio me je zamijeniti, tako da nisam shvatao. Bilo je teško raditi s njim, ali u životu učimo i iz takvih iskustava.”

[su_casino]

Zatim je i priznao kako je Jose Mourinho najbolji trener sa kojim je imao priliku surađivati u karijeri, te da bi volio igrati ponovo pod njegovim vodstvom: “Mourinho je najbolji trener sa kojim sam ikad radio. Imamo dobar odnos, prijatelji smo. Ponekad razgovaramo, šaljemo poruke jedan drugom preko Whatsappa. On je sjajan trener, zaista sam uživao radeći s njim. Nadam se kako ću jednog dana ponovo igrati pod njegovim vodstvom. Međutim, sretan sam u Chelseaju, volim životu Londonu, ovo je nevjerovatan grad, moja obitelj je tu, tako da namjeravam ostati ovdje.”

29-godišnjak je prošle sezone odigrao ukupno 55 utakmica u svim takmičenjima, na kojima je postigao 13 golova i podijelio 12 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!