NaslovnicaVijestiWILLIAN OTKRIO: Evo što su bile prve riječi Sarrija njemu i suigračima...

WILLIAN OTKRIO: Evo što su bile prve riječi Sarrija njemu i suigračima nekon što je stigao u Chelsea!

Zvijezda Chelsea i reprezentativac Brazila Willian otkrio je kako je Maurizio Sarri njemu i suigračima predstavio svoj način igre odmah nakon što je stigao na trenersku poziciju.

Što je Sarri rekao nakon dolaska

Sarri je na Stamford Bridge stigao proteklog ljeta, nakon što se povezivao sa dolaskom više od mjesec dana, a tamo je zamijenio svog sunarodnjaka Antonija Contea, kojem je uručen otkaz.

[su_bet365_koeficijenti]

U njegovoj službenoj utakmici na klupi Chelseaja, ‘Plavci’ su poraženi u Community Shieldu od strane Manchester Cityja. Međutim, od tada su slavili u čak 10 od 13 odigranih utakmica u svim takmičenjima. Willian uživa u igranju pod vodstvom talijanskog stručnjaka, te je otkrio što je bivši trener Napolija izjavio nakon dolaska u klub.

On je za službenu klupsku stranicu rekao: “Volimo način na koji radi, volimo način na koji želi da igramo nogomet, želi da se zabavljamo na terenu. Mislim da igramo dobro ove sezone. Naravno, možemo još napredovati, ali mislim da smo jako dobri. Sarri je nakon dolaska u klub rekao samo: ‘Želim da igramo nogomet, želim vidjeti dobar nogomet, želim da uživate na terenu, želim se zabaviti’. Njegov dolazak je sjajna stvar za sve nas, jer stvarno uživamo na terenu, igramo pravilan nogomet. Svaki igrač je sretan trenutno.”

Brazilac je nedavno priznao kako bi napustio Chelsea da je Antonio Conte ostao. Ipak, dodao je kako je ponovo u potpunosti predan klubu i da je motiviran da ostane jer njegova obitelj ne želi da on ode iz kluba. Rekao je: “Osjećam se dobro ovdje. Navijači me vole, imam dobar odnos sa svima koji rade u klubu, zbog toga želim ostati. Također želim ostati jer moja obitelj ne želi da odem. Oni vole London, a moja supruga je šef, i zbog toga ostajem ovdje. Tu sam već pet godina i nadam se da ću ostati još dugo, sve je savršeno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

0
Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske. Nakon što je došao u City 2017....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!