NaslovnicaVijestiWOODWARD BIO SPREMAN PLATITI 90 MILIJUNA FUNTI: Mourinho blokirao povijesni transfer Manchester...

WOODWARD BIO SPREMAN PLATITI 90 MILIJUNA FUNTI: Mourinho blokirao povijesni transfer Manchester Uniteda!

Woodward bio spreman platiti 90 milijuna funti. Mourinho blokirao povijesni transfer Manchester Uniteda! Menadžer Manchester United Jose Mourinho je, kako se izvješćuje, zatražio od klupskih šefova da ne dovode Cristiana Ronalda prije nego što je on zaključio svoj transfer u Juventus.

Woodward bio spreman

Portugalac je ovog ljeta napustio Real Madrid i Woodward je bio spreman platiti velike novce da ga dovede natrag na Old Trafford, iako Daily Mirror tvrdi kako je Mourinho inzistirao na tome da plaćanje 90 milijuna funti za nejga ne bi vrijedilo.

U izvješću se dodaje da je Mourinho želio da novac potroši na novog braniča, iako nitko nikada nije došao, što je ostavilo šefove Crvenih vragova vrlo bijesnima.

[su_bet365_koeficijenti]

Ronaldo je bio veliki hit u Unitedu ranije u svojoj karijeri i ponovno potpisivanje bi bio zaista popularan potez, čak i ako sada ima 33 godine.

Unatoč još jednoj njegovoj sjajnoj sezoni sa Real Madridom i još jednom pobjedom u Ligi prvaka, Ronaldo je sporim tempom počeo igrati u Juventusu, možda dokazavši da je Mourinho u pravu.

[su_bet365_100bonus]

Onda opet, nikada ne biste otpisali Ronalda, pa će navijači vjerojatno biti zadovoljni što čuju ova neslaganja između Woodwarda i njihovog menadžera.

Da budemo fer prema Mourinhu, United zaista izgleda loše u obrani, stoga je zastrašujuće da je Woodward bio spreman sankcionirati potrošnju na još jednog napadača, ali ne i na jačanju obrane u momčadi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!