NaslovnicaVijestiXavi i Deco u žestokom sukobu: De Jong lažirao bolest kako ne...

Xavi i Deco u žestokom sukobu: De Jong lažirao bolest kako ne bi igrao?

Barcelona je jučer doživjela poraz od 3:2 protiv Antwerpa u šestom kolu Lige prvaka. Iako se španjolski prvak plasirao u osminu finala natjecanja s prvog mjesta, unutar kluba situacija nije idealna. Xavijeva ekipa doživjela je drugi uzastopni poraz, a posebno bolan bio je nedavni poraz od Girone (2:4), koji je spustio Barcelonu na četvrto mjesto La Lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Barcelona ima problema na terenu jer često ostvaruje pobjede s minimalnom razlikom. Zadnji put su pobijedili nekog s više od jednog gola razlike 19. rujna protiv Antwerpa (5:0). To je dovelo do pritiska na trenera Xavija, s nagađanjima o mogućem otkazu. Prema RAC1 i Gerardu Romeru, sportski direktor Deco i Xavi su navodno imali žestok sukob nakon poraza u Belgiji.

Njihov međusobni odnos je trenutno jako narušen. Xavi vjeruje da Deco svojim javnim izjavama negativno utječe na atmosferu unutar momčadi i da time ugrožava njegov autoritet. Deco je bijesan zbog loših rezultata i nedostatka discipline unutar kluba. Prema tvrdnjama Romera, vjeruje da je veznjak Frenkie de Jong namjerno izmislio bolest kako bi izbjegao putovanje u Belgiju. Portugalac krivi aktualnog trenera za trenutnu situaciju.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!