NaslovnicaVijestiXavi je svoju "šesticu" namijenio Gaviju, ali iz bizarnog razloga ne može...

Xavi je svoju “šesticu” namijenio Gaviju, ali iz bizarnog razloga ne može mu je dati

Barcelonin veznjak Gavi jedan je od najboljih mladih nogometaša svijeta, a mnoge zanima zašto na dresu nosi broj 30. Iako se vjerovalo da je odabrao broj 30 jer je s tim brojem na leđima za Barcu debitirao legendarni Lionel Messi, to je samo djelomično točno.

Naime, u Barceloni nitko ne nosi broj 6 i to zato što ga je trener Xavi ostavio za Gavija. Xavi je proslavio broj 6 u Barceloni ​​i želi ga dati Gaviju, ali još uvijek ne može. Vjerovali ili ne, Gavi još uvijek nije registriran za seniorsku momčad Barcelone – katalonska ekipa je još uvijek preko “salary capa” i ne može ga registrirati kao prvotimca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, na sreću Gavija, on ima 18 godina i još uvijek je registriran za juniore Barcelone.

Prema pravilima La Lige, svaki klub može imati 25 registriranih nogometaša za prvu momčad i njima se dodjeljuju brojevi od 1 do 25, dok igrači u omladinskim kategorijama dobivaju brojeve od 26 do 50.

Kad je pretprošle godine prvi put dobio poziv da trenira s prvom momčadi, Gavi je u Messijevu čast odabrao broj 30, a na preuzimanje Xavijeve “šestice” morat će pričekati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!