NaslovnicaVijestiXavi: Ne zaslužujemo biti u Ligi prvaka

Xavi: Ne zaslužujemo biti u Ligi prvaka

Barceloni je pod svaku cijenu bila potrebna pobjeda kako bi izjednačila međusobni omjer s Interom i tako dodatno povećala šanse za plasman u nokaut fazu, ali to nije uspjela ostvariti.

Trener katalonske momčadi Xavi Hernandez na konferenciji za novinare nakon utakmice priznao je kako njegova momčad nije zaslužila prolaz dalje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Prvo poluvrijeme je bilo odlično, dobro smo napadali i namučili Inter, Pedri i Gavi su odlično funkcionirali u sredini. U drugom poluvremenu smo previše griješili, a to se ne smije dešavati u ovakvoj vrsti utakmice. Greške se skupo plaćaju u Ligi prvaka”, rekao je Xavi i nastavio:

“Pokušali smo pokazati karakter i vratiti se, ali ako ne možete pobijediti Inter kod kuće, onda ne zaslužujete biti u nokaut fazi Lige prvaka”, rekao je Xavi.

Interu je za plasman u nokaut fazu potrebna pobjeda nad Viktorijom Plzen, koja bi Barcelonu drugu godinu zaredom poslala u Europsku ligu.

“Znamo da sudbina nije u našim rukama, ne zaslužujemo biti u Ligi prvaka. Nemamo više puno nade, skupa se cijena plaća za ovakve greške. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, a tada smo napravili dvije kobne pogreške. Ja sam trener i moram preuzeti odgovornost kada moji igrači pogriješe. Trebali smo biti koncentriraniji, ali smo u drugo poluvrijeme ušli s krivim stavom”, zaključio je Xavi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!