NaslovnicaVijestiXavi ogorčen odlukama sudije, Barcelona će podnijeti službenu žalbu UEFA-i

Xavi ogorčen odlukama sudije, Barcelona će podnijeti službenu žalbu UEFA-i

Nogometaši Intera sinoć su u derbiju 3. kola Lige prvaka pobijedili Barcelonu rezultatom 1:0, a trener katalonskog kluba Xavi Hernandez smatra da je njegova momčad oštećena za penal u 92. minuti igre.

Ousmane Dembele je ubacio s desne strane, Denzel Dumfries je nespretno reagirao i desnom rukom skinuo loptu Ansuu Fatiju s glave u šesnaestercu, ali sudac Slavko Vinčić nije se oglasio, kao ni njegove kolege iz VAR sobe.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Barce Xavi Hernandez bio je ogorčen Vinčićevom odlukom, a nakon utakmice je za poraz okrivio Slovenca.

“Ljut sam zbog te situacije, to je nepravda. Već sam prije rekao da suci moraju obrazložiti svoje odluke. Za mene je to bilo čisto igranje rukom, a on mora obrazložiti svoju odluku. Bili smo bolji, ali nije bilo dovoljno. Zabrinut sam zbog poraza. Bayern sada ima devet bodova, Inter šest, a mi tri”, rekao je Xavi.

Pobjednički pogodak za Inter postigao je Hakan Calhanoglu u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Španjolski časopis AS tvrdi da će se Barcelona sada službeno žaliti UEFA-i putem svojih pravnih službi. Žalba će sadržavati slike koje će pokazati ono što oni smatraju činom nepravde. Također sugeriraju da će španjolski klub tražiti da Pol van Boekel, koji je u sinoć bio u VAR sobi, nikada više ne bude uključen u utakmice Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!