NaslovnicaVijestiXavi otkrio koga bi potpisao da je menadžer Barcelone!

Xavi otkrio koga bi potpisao da je menadžer Barcelone!

Xavi je imenovao napadača superzvijezdu koju bi potpisao da je menadžer Barcelone i otkrio je da želi upravljati timom.

Xavi otkrio

Klupska legenda napustila je Barcelonu 2015. godine nakon slavne čarolije kao igrača, ali sada promatra menadžersku poziciju.

Trenutno je zadužen za katarsku ekipu Al Sadd, a navodno mu je ponuđen posao menadžera Barcelone u siječnju.

Xavi je odbio priliku da se vrati u Španjolsku. Međutim, sada osjeća da je pravo vrijeme za “povratak” u Kataloniju.

“Jasno mi je da se želim vratiti u Barcelonu, pruža mi puno uzbuđenja”, objasnio je. “Sada kada sam se vidio kako treniram mislim da mogu prenijeti neke stvari igračima.

“Ali jasno sam im dao do znanja da sam sebe vidio u projektu koji je počeo od nule i u kojem je donošenje odluka bilo moje.

“Volio bih raditi s ljudima kojima vjerujem, s vrlo validnim ljudima postoji obostrana odanost.

“Ne može biti toksičnih ljudi oko svlačionice.”

Xavi je nastavio otkrivajući igračima koga će potpisati ako bude menadžer Barcelone.

“Ja bih potpisao krilnog igrača, poput Neymara – ne znam bi li se uklopio zbog socijalnog pitanja, ali nogometno gledano, ne sumnjam da bi to bio spektakularan potpis.

“Samo im trebaju krilni igrači poput Bayerna [München]. Ne trebaju im mnogi novi igrači: možda Jadon Sancho, Serge Gnabry.”

Neymar je bio predmet intenzivnih špekulacija oko transfera s izvješćima koja sugeriraju da se na kartama nalazi senzacionalni povratak.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!