NaslovnicaVijestiXavi: Sada igramo Europsku ligu. Na dobrom smo putu

Xavi: Sada igramo Europsku ligu. Na dobrom smo putu

Menadžer Barcelone Xavi je održao konferenciju za novinare pred posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka u kojoj će njegova momčad, u utakmici koja im ništa ne znači, odmjeriti snage sa Viktorijom Plzen iz Češke.

Utakmica se igra u srijedu, ali Xavi nije mnogo pričao o njoj, te je više pažnje posvetio stanju u skupini i raspletu koji je Barcelonu gurnuo u Europsku ligu.

“Mi nemamo zašto igrati, ali za njih je to bitna utakmica. Želimo u dobrom tonu završiti ovo natjecanje. Nedostaje nam zrelosti, imamo mnogo mladih igrača, a dobili smo i jednu od najtežih skupina u zadnjih nekoliko godina u Ligi prvaka. Imali smo problema sa ozljedama, ali to nije opravdanje. Odigrali smo bolje nego prošle sezone, ali i dalje to nije na nivou na kojem želimo biti”, rekao je Xavi pa dodao:

“Sami smo sebi krivi. Imali smo šansu, ali smo je propustili. Neke sudačke odluke i situacije nam nisu išle na ruku, ali moramo prvo biti samokritični. Moramo biti uproniji. Sada igramo Europsku ligu i na dobrom smo putu. Osvajat ćemo titule u 2023. godini.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!